Honden Informatie Avonden door hondencentrum Cincerity

31-03-2011

Hondencentrum Cincerity gaat vanaf april Honden Informatie Avonden houden, volgens een geheel nieuw concept. Een avond omvat 2 gedeeltes en heeft als doel om hondeneigenaren te informeren over hun honden.

Deel 1:
In kleine groepjes worden aller eerst wat hondenspullen gedemonstreerd. Dat  zijn onder andere een handige bezem voor haren, een heel fijne droogdoek veel water op kan nemen,  aloe vera voor o.a. de behandeling van wondjes, kauwsnack, en brokvoer of natvoer waarmee je toch elke dag van de week een andere smaak voor kunt zetten (dat kan doordat het uit dezelfde lijn komt)!

Dit nieuwe voer is sinds kort in Nederland en komt dichter bij de natuurlijke voeding van de wolf dan welk ander voer dan ook. Het bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen, geur-, kleur- of smaakstoffen en heeft een erg hoog vleesaandeel (tot 80 %), de rest bestaat met name uit groente, fruit en kruiden.

Met merk waar de produkten vandaan komen heeft de volgende punten als hoge standaarden: milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, niet giftig en goed voor de gezondheid van hond en mens. Het voldoet aan de hoge Duitse normen, die vele malen strenger zijn dan in Nederland.

Deel 2:
Ik ben tevens gedragstherapeut voor honden, dus ook vragen over honden kunnen behandeld worden. Hier wordt uitgebreid tijd voor genomen en iedereen krijgt de kans om zijn- of haar vragen te stellen.

Bonus:
De gastvrouw- of gastheer krijgt in ruil voor de gastvrijheid en het ter beschikking stellen van de ruimte één of twee kado’s. Wanneer iemand wat besteld, krijgt diegene ook een kado.

De gastvrouw of gastheer nodigt hondenliefhebbers uit haar of zijn omgeving uit voor een gezellige avond vol hondenverhalen! Door de huiselijke omgeving en het feit dat men elkaar al (deels) kent, ontstaat een ontspannen sfeer.

Aangezien dit nieuws is en gaat starten, gaat het in eerste instantie om de regio’s Limburg (Nederland en België) en oost Brabant (Nederland en België).

Aanmelden:
Heeft u interesse in een geheel vernieuwende avond en wilt u graag gastvrouw of gastheer zijn? Meld u dan aan via mail@cincetrity.nlTags: , , ,

Geef je mening