Hondenschool Dog Sports Centre Gelderland opent nieuwe locatie op 1 maart

23-02-2011

Hondenschool Dog Sports Centre
Hondenschool Dog Sports Centre Gelderland start op dinsdag 1 maart haar locatie in Oosterbeek. Dog Sports Centre Gelderland is niet een standaard hondenschool.

In onze maatschappij stellen we steeds hogere eisen aan het gedrag van onze hond. Hij of zij moet mee naar het schoolplein, bij de winkel braaf wachten op de baas, spelen in het park met andere honden.

Het doel van opvoedcursussen voor de pup, jonge hond en volwassen hond is het creëren van leuke, lieve en betrouwbare hondenvriend. Onder begeleiding van een professionele hondentrainer spelen, leren en sporten we op verschillende locaties. Het lesprogramma bevat een basislijn en wordt verder uitgebreid passend bij de situatie van de baas en hond. In kleine groepen van twee honden per les wordt het cursus programma op maat aangeboden. Naast de opvoedcursussen is er bij het Dog Sports Centre Gelderland ook ruimte voor sport & spel en workshops.

Robert Ruesink en Areen Eeuwes vormen het creatieve brein achter het Dog Sports Centre Gelderland. Het centrum is ontstaan uit een grote passie voor honden en de hondentraining. Areen verzorgt de trainingen, workshops en het lesmateriaal. Zij is sinds jaren hoofd dierenartsassistente bij Dierenkliniek Pietersberg in Oosterbeek en volgde daarnaast vele gedragstrainingen, nascholingen en seminars op het gebied van de opvoeding, het welzijn en de verzorging van de hond. Zij gaf al eerder diverse trainingen, waaronder ‘africhtingssport’ en ‘probleemgedragingen’ en is een professional in het begeleiden van mensen bij de opvoeding en socialisatie van hun hond.

In de Dierenkliniek in Oosterbeek is een speciale ruimte ingericht met een gym-mat voorzien van antislip. In deze comfortabele ruimte zullen de binnenlessen plaatsvinden. Nieuwsgierig? Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken.

Dog Sports Centre Gelderland, Pietersbergseweg 14 Oosterbeek. tel. 06-53883209. Email: info@dogsportscentre.nlTags: , , , , , , , , ,

Geef je mening