VDH Kringgroep Wieringermeer (africhting van duitse herders) doet mee aan NL DOET

26-02-2011

VDH Kringgroep Wieringermeer, club voor africhting van duitse herders)  doet op 19 maart mee aan NL DOET. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds.


Tijdens NL DOET steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen. Zij zetten zich vrijwillig in voor diverse organisaties, die tijdens NL DOET net dat beetje extra kunnen doen. De club voor africhting van duitse herders  zoekt vrijwilligers om de parkeerplaats op ons terrein te bestraten, een omgevallen lichtmast op te richten en de kantine te schilderen.

De Kringgroep ziet NL DOET als een goede gelegenheid om juist dat beetje extra te doen waar we normaal niet aan toe komen. Daarnaast hopen we dat de mensen die zich bij ons aanmelden zo positief zijn dat ze volgend jaar weer meedoen. Of vaker een dagje vrijwilligerswerk doen’, aldus Jeanette Blaauw, initiatiefnemer. Mensen die met vrienden, collega’s of hun vereniging of sportclub in actie willen komen bij VDH Kringgroep Wieringermeer kunnen zich aanmelden op nldoet.nl of rechtstreeks bij de organisatie. Wij hebben nog een aantal mensen nodig om ons te helpen!

Vereniging Duitse Herder kringgroep Wieringermeer . Deze hondenclub staat garant voor plezier in de hondensport op het aller hoogste niveau. Verschillende mogelijkheden om goed met uw Duitse Herder te trainen worden door ons u aangeboden. Wij volgen de regels van de VDH.

Het succes van NL DOET blijkt onder andere uit het groeiend aantal vrijwilligers dat zich tijdens deze dagen inzet. Tijdens NL DOET 2010 waren al 150.000 vrijwilligers actief.  Het Oranje Fonds is het grootste, nationale fonds op sociaal gebied en steunt organisaties die een betrokken samenleving bevorderen in Nederland en in het Caribische deel van het Koninkrijk.

Datum: 19 maart vanaf 09.00 uur
Waar: Oosterterpweg 19A 1771 SJ Wieringerwerf

Klus: straten, schilderen, lichtmast ingraven.

Voor meer informatie over NL DOET  belt u met Jonne Boesjes, woordvoerder Oranje Fonds, 030 2339344.Tags: , , , , , ,

Geef je mening