Hondenbrokken van Fokker online bestellen

06-08-2018

De hoogwaardige premium hondenvoeding van Fokker is al jarenlang favoriet bij menig hondeneigenaar, en dat is natuurlijk niet zonder reden. De hondenbrokken van Fokker worden gemaakt van de beste ingrediënten en zijn goed verteerbaar. Het gebit van uw hond en de vacht zijn in goede handen. De hoogwaardige brokken en voeding van Fokker ondersteund namelijk de gezondheid van uw hond. En dat is natuurlijk niet het enige, want het is namelijk zo dat de brokken en voedingen van fokker ook nog eens erg smakelijk zijn voor uw trouwe viervoeter.

Ruime keuze hondenvoeding

Fokker heeft tal van hondenvoedingen in het assortiment. Hierbij wordt rekening gehouden met de verschillende behoeftes van zowel puppy’s als volwassen en senior honden. Een puppy heeft bijvoorbeeld speciale voeding nodig om sterk te worden en voldoende energie op te bouwen. Een senior hond heeft hele andere behoeftes dan een puppy. Een oudere hond heeft bijvoorbeeld extra supplementen nodig voor de huid en vacht of misschien wel speciale allergie brokken. Aan iedere hond wordt gedacht en dus ook voor jouw viervoeter is er een geschikte Fokker hondenvoeding verkrijgbaar.

Online hondenbrokken bestellen

Geen gesleep meer met zware zakken hondenvoeding. Zowel grote als kleine aantallen bestel je makkelijk en snel online via de website! Op werkdagen voor 14u besteld is de volgende dag al in huis! Zo wordt het wel heel gemakkelijk om een keuze te maken voor de juiste hondenvoeding. Brokken, supplementen en snacks van Fokker in allerlei verschillende soorten, hoeveelheden en smaken bestel je gewoon online. Denk bijvoorbeeld aan een country balance brok van 15kg of Puppy en junior small brokken voor honden van 0 tot 10 kg. Maak gebruik van de verschillende filters en stel zo de perfecte voeding voor jouw hond samen! Aan het bede assortiment van Fokker zal het niet liggen.

Afbeeldingsresultaat voor puppyGeef je mening