Hondenvoer producent Prins Petfood tekend sponsorcontract

24-02-2011

Hondenvoer producent Prins Petfoods en Van Hoorne Theaterproducties tekenden vrijdag een sponsorcontract dat zorgt voor een samenwerking in het theaterseizoen 2011-2012.


Met name de familievoorstelling Klein Duimpje De Musical en De Sinterklaasshows Karel de Kok en het Geheim van Sinterklaas en het Grote Sinterview met presentator en entertainer Jochem van Gelder, zullen onderdeel zijn van het contract.

Naast dat Prins Petfoods zichtbaar is op alle communicatie zal in Klein Duimpje De Musical ook de hond ‘Prinsje’ te zien zijn. De honden en kattenvoer leverancier is al vier jaar op rij sponsor van een van de Van Hoorne Producties. ,,Het is geweldig om weer te mogen samenwerken met de familie Verkade. Naast dat het ons zakelijk mogelijkheden geeft, is het met name de mooie en warme samenwerking die het zo bijzonder maakt. Ik ben apetrots”, aldus Michael van Hoorne, directeur van Van Hoorne Theaterproducties.

Prins Petfoods is tevens partner in De Sprookjesconcerten die op 12 en 13 juni plaatsvinden in de Evenementenhal in Gorinchem. In de hal worden vier concerten gegeven waarbij per concert zo’n kleine 3000 sprookjesvrienden te vinden zijn. In de show, die zich afspeelt in het grootste reizende sprookjeskasteel van Europa, treden onder ander Maud, Geert Hoes en Sita op. Maar ook alle andere sprookjesvrienden zullen voorbij komen.Tags: , , ,

Geef je mening