Digit Dogwash nieuwe hondenwasstraat

28-02-2011

Digi Dogwash hondenwasstraatDigit Dog verkoopt de Digit Dogwash al enige tijd succesvol aan dierenspeciaalzaken, trimsalons, dierenartsen, tankstations en autowasstraten. Vanaf heden zal Savona (kenner op het gebied van carwash-systemen) zorgdragen voor laatst genoemde branche: tankstations en autowasstraten.

Op dit moment zijn er bijna 2 miljoen honden in Nederland die een wasbeurt kunnen gebruiken. De voorzieningen thuis bieden vaak geen oplossing voor dit probleem. De Digit Dogwash (Dé hondenwasstraat van Nederland) geeft de consument de mogelijkheid om de hond professioneel te wassen, vlo en teek vrij te maken en te drogen.

De Digit Dogwash genereert meer aanloop van klanten en is bovendien een unieke eyecatcher voor ieder bedrijf. Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met Savona en ontdek de mogelijkheden van een Digit Dogwash bij uw bedrijf.

Digit Dog is de leverancier van hondenwasstraten in Nederland. Naast hondenwasstraten is Digit Dog gespecialiseerd in hondenbenodigdheden. Als eerste in de wereld verkoopt Digit Dog de Nationale Hondenwasbon.Tags: , , , , , ,

Geef je mening