Hond in China pleegt zelfmoord

02-08-2012
In China heeft een hond een einde aan zijn leven gemaakt nadat zijn baasje hem een uitbrander gaf. De Rottweiler van elf maanden sprong van een balkon, 20 meter boven de grond.
Wetenschappers concluderen na onderzoek dat het om zelfmoord gaat.
Het dier was volgens de wetenschappers vermoedelijk in zijn eer gekrenkt na de uitbrander van zijn baasje. De hond blafte naar een teefje, en baasje Wei Sheng kapte dat onmiddelijk af. De hond heeft met een leeftijd van 11 maanden de emotionele intelligentie van een vierjarig kind. Het beest was waarschijnlijk over zijn toeren, en honden verliezen dan hun capaciteit om gevaarlijke situaties in te schatten. Dit zou een reden kunnen zijn dat de hond het balkon af is gesprongen.

In China heeft een hond een einde aan zijn leven gemaakt nadat zijn baasje hem een uitbrander gaf. De Rottweiler van elf maanden sprong van een balkon, 20 meter boven de grond. Wetenschappers concluderen na onderzoek dat het om zelfmoord gaat.Het dier was volgens de wetenschappers vermoedelijk in zijn eer gekrenkt na de uitbrander van zijn baasje. De hond blafte naar een teefje, en baasje Wei Sheng kapte dat onmiddelijk af. De hond heeft met een leeftijd van 11 maanden de emotionele intelligentie van een vierjarig kind. Het beest was waarschijnlijk over zijn toeren, en honden verliezen dan hun capaciteit om gevaarlijke situaties in te schatten. Dit zou een reden kunnen zijn dat de hond het balkon af is gesprongen.Geef je mening