Is uw hond een fotomodel?

08-04-2011

Beste viervoeter vrienden! Wij zijn Marco & Nanda. Allebei zijn wij gek van dieren en sinds onze poes erg fotogeniek blijkt te zijn ( te bewonderen op onze site met de naam Muis) kregen wij het idee om een website te maken voor andere ‘fotomodellen’ voor aankomende dierensterren!!

Het enige wat u hoeft te doen is uw lieve/stoere/mooie/ondeugende hond aanmelden via onze site. Hier kunt u een leuke ( duidelijke) foto bijvoegen waarna hij of zij een eigen webpagina krijgt op onze site! Het aanmelden is binnen één minuut gebeurt. Wij willen een redelijk groot bestand opbouwen waaruit een reclame-of castingbureau een keuze kan maken voor een opdracht. U kunt hierbij denken aan een fotoshoot voor uw hond in een magazine, een reclamespotje op tv of zelfs zoals een echte ster….voor een film!

U zult begrijpen dat uw hond niet al te bang aangelegd moet zijn. Dit is zowel voor de hond als voor de opdrachtgever niet prettig en uiteraard is het dierenwelzijn het belangrijkste. Hoe leuk zal het zijn als uw hond schittert in een tijdschrift, reclamecampagne of zelf op het witte doek! Uw hond wordt een fotomodel! Zo makkelijk maar vooral leuk is het!

Want zeg nou eerlijk……..uw huisdier is toch een echte ster??

Let op! Niet meer reageren, dit is een bericht uit 2011!Tags: , , , ,

Reactie(s)

 1. Deborah v Doorne zegt:

  Mijn hond Luca is een kruising tussen een Franse Bull en een Chihuahua.

  Hij is nu 4 mnd oud en super lief en speels
  wat hen zi mooi maakt zijn zijn Groen / grijze ogen en zijn rode neus en licht rode vacht.

  Is er interesse hoor ik het graag van u
  mvg

 2. Seline vander steen zegt:

  Wij hebben 2 maltezers genaamd: Blanco,Lady

  Het is een jongen en een meisje lady (meisje) is er echt voor gemaakt.Ze heeft lange witte haren eigenlijk wouwen we alleen lady voor dit .U zult haar fantastisch vinden!!

  Met vele groeten, de baasje’s van lady en blanco

Geef je mening