Politie van Enschede laat Amerikaanse Bulldog inslapen

22-06-2010

agressieve amerikaanse bulldogDinsdag 22 juni omstreeks 00.45 uur kreeg de politie Enschede een melding dat er wederom een agressieve hond in een flatportaal werd gezet door een medebewoner.  Omwonenden met kleine kinderen durfden de woning niet meer in of uit vanwege de agressieve hond.

 Toen de politie arriveerde kwam de eigenaar met de inmiddels aangelijnde hond aan lopen. De zwaar onder invloed verkerende 40-jarige man kwam ten val waardoor de bulldog los brak en een politieagent in de schoen beet. De agent kon de hond nog afweren zodat hij niet verder kon bijten. het baasje nam de hond mee naar zijn woning.

Toen de politie bij omwonenden ging informeren werd de hond wederom in het portiek losgelaten. De hond vloog direct de agenten aan, die met moeite de hond van zich af konden weren. De Amerikaanse Bulldog konden ze met behulp van de wapenstok in een fietsenstalling loodsen. De dierenambulance heeft de hond meegenomen. De hond is in opdracht van Justitie, door een dierenarts, ingeslapen.Tags: , , , , , ,

Geef je mening