Autistisch kind voelt zich veilig met hond

12-12-2012

kind met geleidehondAutistische kinderen voelen zich op straat veiliger met een geleidehond. Voor ouders is het vaak moeilijk om met hun kind op stap te gaan, maar de geleidehond zorgt ervoor dat het kind rustiger wordt.

Lees verder


Hulphond Noa zamelt geld in op markt in Enschede

11-12-2012

Hulphond NoaAddo en Henriët Nobbe zijn beide lichamelijk gehandicapt en hebben een hulphond, Noa. En via die hulphond zamelen zij geld in voor Serious Request.

Lees verder


Dierenwinkel zoekt vieze honden

26-06-2012

hondenwasstraatDe mannen van Dierenwinkel de Dierenvriend in Barendrecht en Rotterdam staat zaterdag een flinke klus te wachten. Voor het goede doel willen ze in zeven uur tijd maarliefst 1109 honden gaan wassen in een speciale ‘wasstraat’. De opbrengst van de dag wordt geschonken aan stichting Hulphond Nederland.

Lees verder


Praktijkspeuren met Menno

20-06-2012

animal event

Hond menno is een echt werker maar kan ook lekker lui zijn en in zijn mand gaan liggen. Maar welke uitdaging gaan we met hond Menno doen zodat hij bezig blijft en kan blijven leren?!

Lees verder


Geleidehond en begeleider helpen mee in een wijkschouw

30-05-2011

Geleidehond helpt met wijkschouwIemand van de wijkopbouw benaderde me met de vraag of ik mee wilde doen aan een wijkschouw. Want ja uiteindelijk lopen mijn geleidehond Easy en ik overal door de wijk en misschien zijn er punten in de wijk die aandacht nodig hebben die andere niet op vallen.

Lees verder