Baasje gezocht voor hond met ‘menselijk gezicht’

12-02-2013

menselijk gezichtTonik gaat door het leven als de hond met het ‘menselijk gezicht’. De Amerikaanse Tonik, zoals deze kruising tussen een poedel en Shih Tzu is genoemd, hoopt dat hij iemands hart raakt zodat hij geadopteerd kan worden.

Lees verder


Yoda zonder twijfel lelijkste hond ter wereld!

27-06-2011

lelijkste hond ter wereld yoda

Hij lijkt op een mislukte rat, maar de veertien jaar oude Yoda is wel degelijk een hond. Een hond die zo lelijk is dat hij volgens kenners op dat gebied geen enkele concurrentie heeft. Het hondje won daarom met gemak de verkiezing van allerlelijkste hond ter wereld.

Lees verder


Poedel gered door roofvogel

19-05-2011

Een poedel heeft in Canada een gevaarlijk avontuur overleefd. Het poedel teefje werd te pakken genomen door een roofvogel maar gelukkig viel ze uit de bek van de vogel. De arme hond viel in een tuin bij een bejaardentehuis in Vancouver en het beestje voor momenteel verzorgd door de dierenbescherming.

Lees verder


Shih Tzu uit Westerhaar wint internationale hondententoonstelling

30-04-2011

Shih tzu wint hondententoonstellingDe Shih Tzu Wietze van Gremley’s Home van M. Niks-Bakker uit Westerhaar is maandag op de internationale hondententoonstelling in het FECC in Leeuwen gekozen tot beste reu van dit hondenras.

Lees verder


Bolognezer Emily is alweer 16 weken

15-04-2011

Bolognezer AimeeAlweer 16 weken is ze nu, Emily het pupje uit het nestje van Gaya dat naar Engeland gaat als ze aan alle regels heeft voldaan. Ze heeft intussen haar rabiës enting gehad. Over een week of drie nemen ze bloed af van Bolognezer Emily.

Lees verder