Bolognezer Emily is alweer 16 weken

15-04-2011

Bolognezer AimeeAlweer 16 weken is ze nu, Emily het pupje uit het nestje van Gaya dat naar Engeland gaat als ze aan alle regels heeft voldaan. Ze heeft intussen haar rabiës enting gehad. Over een week of drie nemen ze bloed af van Bolognezer Emily.

Lees verder


Puppies van Bolognezer doen het goed

22-03-2011

Puppie van Bolognezer12 weken zijn de Bolognezer puppies nu en daarvan zijn ze alweer 4 weken bij hun nieuwe baasjes. Regelmatig krijg ik updates van hoe het met de puppies gaat en gelukkig gaat het met allemaal heel erg goed.

Lees verder


De puppies gaan alweer…….

03-03-2011

Bolognezer puppies in week 5
De pupjes doen het nog steeds allemaal super goed. Gelukkig hebben we af en toe ook een beetje minder koud weer zodat ze lekker naar buiten kunnen, maar niet voor erg lang want daar is het dan toch nog net nog te koud voor.

Lees verder


Bolognezer puppies voor het eerst naar de dierenarts

08-02-2011

Bolognezer puppies 6 wekenHet gaat allemaal heel goed met mij en de Bolognezer puppies. Ze groeien nog steeds heel goed en de ontwikkeling loopt zoals het zou moeten gaan, niets te klagen.

Lees verder


Bolognezer puppies alweer drie weken oud

15-01-2011

Bolognezer met haar puppiesHet gaat heel erg goed hier met mij en de puppies. Wat een lieve zoete kinderen heb ik, ik ben echt hartstikke trots op ze. Ze drinken lekker bij me, kruipen daarvoor af en toe zelfs op mijn buik en gaan lekker lui liggen drinken. Ik ga dan op mijn rug liggen en geniet er van.

Lees verder