Yoda zonder twijfel lelijkste hond ter wereld!

27-06-2011

lelijkste hond ter wereld yoda

Hij lijkt op een mislukte rat, maar de veertien jaar oude Yoda is wel degelijk een hond. Een hond die zo lelijk is dat hij volgens kenners op dat gebied geen enkele concurrentie heeft. Het hondje won daarom met gemak de verkiezing van allerlelijkste hond ter wereld.

Lees verder


Chihuahua adopteert pasgeboren konijntjes

04-04-2011

Chihuahua vaderIn het Britse Capricorn Animal Rescue center heeft chihuahua zich ontfermd over vijf pasgeboren konijntjes. Het aparte is, het is een mannelijke chihuahua!

Lees verder


Chihuahua Greetje gestolen uit dierenwinkel

19-01-2011

Chihuahua hond met tongEigenaresse Saskia Nab van dierenwinkel Pets Place in Valkenburg is in alle staten…. Zij is haar dierbare hondje Greetje kwijt. Saskia neemt iedere dag Chihuahua Greetje en haar andere hond Luca mee naar haar werk, en nu is dus de kleine chihuahua Greetje vermoedelijk door een paar vrouwelijke bezoekers aan haar winkel meegenomen.

Lees verder


Chihuahua internetwinkel geopend in Overijssel

15-12-2010

Danny Hulst heeft sinds begin dit jaar samen met zijn moeder Carla Bruggeman een internetwinkel voor chihuahuaspullen. Kleding, manden, hondenkoekjes en vlooiendruppels. Je kunt het zo gek niet bedenken of hij heeft het in huis.

Lees verder


Laatste Chihuahua mode gisteren op de catwalk in Oosterhout

04-10-2010

chihuahua op catwalkEigenwijs bleef de chihuahua gisteren op de catwalk staan. Ze had geen zin om nog één stap verder te zetten en haar nieuwste outfit, een zwart jurkje, te showen aan het publiek.

Lees verder