Baasje gezocht voor hond met ‘menselijk gezicht’

12-02-2013

menselijk gezichtTonik gaat door het leven als de hond met het ‘menselijk gezicht’. De Amerikaanse Tonik, zoals deze kruising tussen een poedel en Shih Tzu is genoemd, hoopt dat hij iemands hart raakt zodat hij geadopteerd kan worden.

Lees verder


Poedel gered door roofvogel

19-05-2011

Een poedel heeft in Canada een gevaarlijk avontuur overleefd. Het poedel teefje werd te pakken genomen door een roofvogel maar gelukkig viel ze uit de bek van de vogel. De arme hond viel in een tuin bij een bejaardentehuis in Vancouver en het beestje voor momenteel verzorgd door de dierenbescherming.

Lees verder


Koningspoedel of grote poedel

08-02-2011

Koningspoedel EasyLaatst liep ik met mijn drie honden, waaronder een koningspoedel in het bos. Alle drie heerlijk los en lekker met elkaar aan het rennen. Ik kwam in gesprek met een echtpaar die eerst een tijdje achter me hadden gelopen.

Lees verder


De Labradoodle en Golden doodle kruisingen

30-09-2010

Golden Doodle puppiesBij deze het vervolg op ons artikel van dinsdag over onze hondengeschiedenis. Vandaag de Labradoodle en Golden doodle kruisingen en onze nestjes kruising puppies.

Lees verder


Onze honden geschiedenis met eerst de Kuvasz en later de poedels

28-09-2010

koningspoedelsEerst hebben we 21 jaar Kuvasz teven gehad. Cheeba: een vrouwtje een heerlijke eigenwijze hond waar we mee konden lezen en schrijven. De eventuele oppas niet want die moest eerst nog de gebruiksaanwijzing leren. De Kuvasz ging mee naar het werk, kon alleen zijn, ging mee op vakantie, noem het maar op. Maar ik moest heel consequent zijn want anders is de Kuvasz de baas.

Lees verder