Baasje gezocht voor hond met ‘menselijk gezicht’

12-02-2013

menselijk gezichtTonik gaat door het leven als de hond met het ‘menselijk gezicht’. De Amerikaanse Tonik, zoals deze kruising tussen een poedel en Shih Tzu is genoemd, hoopt dat hij iemands hart raakt zodat hij geadopteerd kan worden.

Lees verder


Shih Tzu uit Westerhaar wint internationale hondententoonstelling

30-04-2011

Shih tzu wint hondententoonstellingDe Shih Tzu Wietze van Gremley’s Home van M. Niks-Bakker uit Westerhaar is maandag op de internationale hondententoonstelling in het FECC in Leeuwen gekozen tot beste reu van dit hondenras.

Lees verder


Shitzu na vijf jaar terug thuis gekomen

26-01-2011

Shitzu vond zijn eigenares terug, nadat hij vijf jaar geleden verdwenen was. Het overkwam Maryn Carillo, uit het Californische Delano. Haar Shitzu hondje, die vijf jaar geleden verdwenen was stond vijf jaar later voor haar deur.

Lees verder


De aanschaf van een Shih Tzu puppie

14-09-2010

Shih Tzu pupVoor u overgaat tot het aanschaffen van een Shih Tzu moet u beseffen dat het geen nieuwe handtas is die u gaat kopen. Het is een levend wezen dat afhankelijk is van u goede zorg. Niet voor even, maar waarschijnlijk en hopelijk voor een jaar of vijftien.

Lees verder


De verzorging van de Shih Tzu

11-09-2010

Shih Tzu hondjeAls de Shih Tzu vol in vacht gehouden wordt, vergt de vacht natuurlijk flink wat verzorging. Maar als het een goed gefokte Shih Tzu is, waarbij gelet wordt op kwaliteit, structuur van de vacht is het absoluut te doen om hem zelf bij te houden.

Lees verder