Een hele blije hond

24-01-2012

Het is weer tijd voor een filmpje! Zo af en toe bekijken we wat filmpjes die we leuk, grappig, schattig of hilarisch vinden. Nu kwamen we een wel hele blije hond tegen! Het lijkt wel een paard, zo hoog springt dit beestje. Kijk nu snel verder!

Lees verder


Hond Loukanikos 1 van de betogers van het jaar

24-12-2011

Hond betoger van het jaar Op de lijst van Betogers van het jaar staan dit jaar niet alleen mensen! Er is ook een dier aanwezig, namelijk een hond!! Het diertje helpt altijd overtuigend mee in Griekenland bij de protesten! Lees snel meer!

Lees verder


Varken en hond worden beste maatjes in dierenopvang

23-12-2011

Hond en varken worden vrienden Ongewone vriendschappen komen in het dierenrijk wel vaker voor. Maar deze vriendschap, tussen de hond Susie en het varken Tabitha is wel heel speciaal. Ze zijn met inmiddels 52.000 kliks dan ook hard op weg een hit te worden op YouTube.

Lees verder


Deze hond moet rechtstaand eten

16-12-2011

Deze hond eet staand Een hond met een zeldzame aandoening hoeft niet altijd een hondenleven te lijden. Zoals Bella bijvoorbeeld, die door een te grote slokdarm niet in staat is in een horizontale positie te eten. Een speciaal ontworpen stoel en de zwaartekracht, meer is er niet nodig om Bella een aangenaam leven te verschaffen.

Lees verder


Hond geniet in bad

15-12-2011

Hond geniet in bad
Wie denkt dat honden niet van water houden, heeft het mis! Vaak is dit niet de favoriete bezigheid van een hond, maar deze hond geniet er zichtbaar van!

Lees verder