Liefhebbers van Duitse herdershonden opgelet

20-07-2011

duitse herder

De Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden (VDH) strijkt in het weekend van 13 en 14 augustus neer in Rozenburg, om de veelzijdigheid van de Duitse herdershond te showen.

Lees verder


Bulgaarse premier vergelijkt zijn honden met de Bulgaren.

28-06-2011

Herdershonden

De Bulgaarse premier heeft zijn twee herdershonden vergeleken met zijn eigen landgenoten. ,,Mijn honden zijn leuk. Ze zijn alleen net als de Bulgaren: ze moeten krachtig aan de lijn worden gehouden”, zei premier Bojko Borisov tijdens een wandeling in Sosopol tegen een bewonderaar.

Lees verder


Bont van Duitse herder is in China populair

21-12-2010

Duizenden producten van hondenbont zijn te koop bij China’s grootste verkoopsite Taobao, tot woede van dierenbeschermers. Populair zijn vooral de broeken en hoeden van hondenbont, omdat ze de kou zo goed weren.

Lees verder


Heldhaftige herder uit oorlogsgebied per ongeluk in laten slapen

17-11-2010

Een Duitse herder met de naam Target (Doelwit) wist verscheidene explosies in het door oorlog verscheurde Afghanistan te overleven, maar kwam tragisch aan haar einde in een dierenasiel in de Amerikaanse staat Arizona. De vrouwtjesherder kreeg per abuis een spuitje toegediend.

Lees verder


Duitse Herders uit binnen en buitenland komend weekend in Wouwse Plantage

05-08-2010

logo kringgroep de plantageOp 7 en 8 augustus 2010 zal er in het Brabantse plaatsje Wouwse Plantage een evenement van wereldklasse plaatsvinden. In de Siegershow Nederland zullen honderden Duitse Herders uit binnen- en buitenland strijden om de eerste plaats in hun klasse.

Lees verder