Fynn op show bij de Kampioensclubmatch Zwitserse Witte Herder Vereniging

22-09-2010

witte herder op clubmatchAfgelopen zondag was het weer zover, een van de leukste dagen van het jaar voor ons. Namelijk de Kampioensclubmatch van de Zwisterse Witte Herder vereniging. Dan komen alle liefhebbers van de Zwitserse Witte herder bij elkaar en dit jaar waren er wel 80 ingeschreven honden voor de rashondenshow.

Lees verder


Recordpoging zwemmen met Zwitserse witte herdershonden

06-09-2010

recordpoging zwitserse witte herderHet was gisteren een geblaf van jewelste in het buitenbad van zwembad de Hooght in Papendrecht. Als afsluiting van het zomerseizoen was een recordpoging zwemmen voor Zwitserse witte herdershonden bedacht.

Lees verder


Witte Herder Fynn in het Zorgdierteam voor Stichting Zorgdier

31-08-2010

Zoals ik al eerder heb geschreven werk ik met mijn witte herder Fynn als Zorgdierteam voor Stichting Zorgdier. Een 1,5 jaar gelden kwam ik met Zorgdier in aanraking door een folder die ik van ze zag. Onze Fynn was toen nog maar een half jaar oud.

Lees verder


Rasstandaard Zwitserse Witte Herder

18-08-2010

zwitserse witte herderBij deze de rasstandaard van de Zwitserse Witte Herder. Datum van Publicatie van de geldende originele standaard: 26-11-2002

Lees verder


Een stukje geschiedenis van de Zwitserse Witte Herder

11-08-2010

De Zwitserse Witte Herder en de (witte) Duitse Herder hebben dezelfde voorouders. Een stukje geschiedenis zal dat duidelijk maken.

Lees verder