Koop online dierenvoeding van de beste kwaliteit

07-08-2018

Jouw huisdier verdient toch ook alleen het allerbeste? Geef hem of haar dan ook premium dierenvoeding van de beste kwaliteit. De online dierenwinkel van Doctor Biggles biedt hondenvoeding, kattenvoer en voeding voor vogels aan tegen scherpe prijzen. Dankzij het ruime assortiment is er veel keuze uit merken die stuk voor stuk met zorg zijn geselecteerd. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige ingrediënten waardoor de voeding met uitstek geschikt is voor uw huisdier. Benieuwd wat Doctor Biggles dierenvoeding zoal te bieden heeft? Lees dan zeker nog even verder en wij vertellen je meer.

Hondenvoeding

Online hondenvoer kopen kan een lastige opgave zijn. Er zijn zo veel verschillende merken en soorten. Waar moet je beginnen? Hier hebben wij een oplossing op gevonden. Door uitsluitend de beste merken aan te bieden zit je met iedere keuze goed! Zo vind je in het assortiment puppy brokken, maar ook voedingssupplementen voor senior honden. Welke leeftijd je hond ook is, wij bieden gegarandeerd een voeding aan die perfect aansluit op de behoeftes van jouw trouwe viervoeter. 

Kattenvoer

Heb je onlangs een kleine kitten in huis gehaald? Of ben je op zoek naar een nieuwe hoogwaardige voeding voor je kat? Filter online in de webshop op de specificaties die jij belangrijk vindt en maak zo een selectie van producten die aansluiten op de behoeftes van jouw kat.

Voeding voor vogels

Ben je groot liefhebber van vogels en heb je een of meerdere parkieten, kanaries of andere vogels zoals een papegaai? Ook dan is het belangrijk om het beste vogelvoer in huis te halen. Dankzij de ruime keuze aan merken en verschillende specificaties zit er altijd iets naar wens tussen! Neem snel een kijkje in onze online webshop en oordeel zelf. Vergelijk verschillende voedingen met elkaar en kom zo uit op het voer op maat voor jouw vogel.

Afbeeldingsresultaat voor hond kat vogel


Waarom we zo van honden houden

19-07-2018

 

Honden zijn al eeuwenlang de favoriete huisdieren van de mensen. Al in de Middeleeuwen waren honden een statussymbool en tegenwoordig zijn er nog steeds zo’n 2 miljoen viervoeters in ons kikkerlandje te vinden. Honden worden nu niet meer als statussymbool beschouwd, maar zijn echt een gezelschapsdier geworden. Ook wel bekend als beste vriend van de mens. Maar waarom zijn we zo dol op deze huisdieren?

  1. Honden zijn een geweldig gezelschap

Honden zijn sociaal, trouw en – in tegenstelling tot mensen – altijd blij om je te zien. Mensen ervaren om die reden ook steun van hun trouwe viervoeter. Als je thuis komt van een baaldag op het werk, een slechte date of een moeilijk gesprek is je hond er om je te knuffelen en op te vrolijken. Uit een onderzoek in Society & Animals (2015) blijkt namelijk dat hondenbezitters vaker lachen dan mensen die geen hond hebben.

  1. Honden halen de coach in jou naar boven

Een van die momenten die tegelijkertijd leuk als frustrerend kan zijn, is het trainen van je pup. Het is verschrikkelijk als de pup nog niet zindelijk is, maar het aanleren van commando’s en trucjes is echt een feest. Bepaalde rassen zoals Herdershonden kun je ook als ze volgroeid zijn nog meenemen naar trainingsdagen. Meteen een nieuwe hobby erbij én met de hondensport kleding van Dogtrainerstore.nl loop je er ook nog comfortabel en helemaal in stijl bij. Het trainen van honden is goed voor je zelfvertrouwen en maakt je ook trotser op je trouwe huisdier.

  1. Honden houden je fit

Wat je niet mag vergeten, is dat honden ook een verantwoordelijkheid met zich meebrengen. Een hond heeft verzorging nodig zoals inentingen, voeren en borstelen en dient meerdere keren per dag uitgelaten te worden. Dat uitlaten brengt echter ook voordelen met zich mee. Je bent vaker in de buitenlucht te vinden, wat goed is voor je vitamine D niveau. Door ervoor te kiezen om in de bossen te gaan wandelen, zal je je stresshormonen doen dalen. En uiteindelijk zie je het aantal stappen op je stappenteller met de minuut toenemen.


Funny: alcohol dog names

28-05-2018

 

New puppy owners or soon-to-be new puppy owners often wonder what to name a dog. And it’s a good thing they do that! If you want the perfect dog name, you can’t just choose the first name you like. There are certain conditions a good dog name needs to fulfill. First of all, the dog name can’t be too short or too long. Short dog names are difficult to call and not really practical. Dog names that are too long are very difficult for the dog to learn and to understand. The perfect dog name has two syllables. So keep that in mind when you are thinking about what to name a dog. The sound of the dog name is important, as well. Some sounds are easier for dog’s to recognize than others. So there are quite a few conditions a good dog name needs to fulfill. That’s why it’s important to do your research before choosing a dog name.

And there are so many different types of dog name to choose from. There is really no limit to your imagination. Some people like to give their dogs alcohol dog names. These are actually names of alcoholic drinks or famous brands, but they are also suitable as dog names. Some alcohol names are actually quite cute. There is Bailey or Rose. These are rather cute names. But there are also different alcohol dog names. How about Stout or Cosmo? Just get creative and look through as many names as necessary to find the perfect alcohol dog name. Do you have a favorite drink or brand Then that might be a good choice. Just make sure that those alcohol names are actually suitable as dog names.


De aluminium autobench

27-02-2018

Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die graag hun hond mee willen nemen in de auto. Er zijn hiervoor dan ook verschillende mogelijkheden. Het is daarbij wel belangrijk dat de hond veilig in de auto zit. Ook is het voor de bestuurder niet fijn als de hond los kan lopen in de auto. Hierdoor kunnen er namelijk onverwachte dingen gebeuren waarvan de bestuurder kan schrikken. En dit kan dan weer gevaarlijke situaties in het verkeer veroorzaken. Het is daarom belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen en je hond veilig in de auto te zetten.

Het materiaal aluminium

Er zijn veel verschillende materialen waarvan een autobench gemaakt kan worden. Het is hierbij wel belangrijk dat er gekeken wordt naar welk materiaal het beste bij jou past en ook het beste bij jou in de auto past. Er zijn namelijk verschillende materialen die verschillende eigenschappen hebben. Zo is de aluminium autobench erg sterk en kan niet verbuigen of moeilijk beschadigen. Ook de hond zelf kan de autobench vrij moeilijk beschadigen of verbuigen. Het is dus een goede manier om de hond veilig in de auto vervoeren als je en verre afstand met de hond moet reizen, maar ook kan dit handig zijn als je een klein stukje met de auto moet reizen.

De maten van een autobench

Het is hierbij natuurlijk wel belangrijk dat de aluminium autobench op maat gemaakt is zodat deze ook gemakkelijk in de achterbak van de auto past. Het nadeel van aluminium is namelijk dat het niet kan verbuigen en het dus echt op maat gemaakt moet zijn als je wilt dat deze autobench in de kofferbak van je auto past. Ook zijn er wel een aantal standaard maten voor verschillende auto’s. Het voordeel hier van is dat er dan dus niet echt gekeken hoeft te worden of je wel de goede maten en vormen hebt voor je auto.


Hoe vind je een geschikte hondenbench voor je hond?

10-11-2016

Het vinden van een geschikte bench voor honden is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn veel verschillende afmetingen verkrijgbaar. Niet elk formaat bench is geschikt voor je hond. Het beste is om te kijken naar de afmeting van je hond op volwassen leeftijd.

Lees verder