Het dagelijkse leven in Dierenpension Ingen

24-05-2011

PensionautoToen wij in 2007 het pension overname was een van onze eerste plannen het “pimpen” van het dierenpension want waarom saai als het ook kleurig kan!

Lees verder


Hondenpension uit België betaald morele schadevergoeding voor jack russell

21-01-2011

Een hondenpension uit Damme (België) moet de eigenaar van een hond een materiële schadevergoeding van 450 euro en een morele schadevergoeding van 1.250 euro betalen omdat zijn hond werd doodgebeten toen die in het pension verbleef. Dat meldt een krant van De Persgroep.

Lees verder


Uit het dagelijks leven van Dierenpension Ingen

15-01-2011

Dierenpension IngenIn het dierenpension hebben we ook een apart gedeelte voor de dagopvang of te wel de hondencrèche . Bij ons heeft iedereen een eigen sleutel van de aparte ingang zodat ze zelf de honden in een van de kennels kunnen zetten en weer ophalen.

Lees verder


Zomervakantie 2010 in een hondenpension

31-08-2010

Honden bij dierenasielDe zomerdrukte van 7 weken volle bak is altijd weer spannend voor het begint. Wat is het top geweest dit jaar. Ik denk aan de vele leuke dingen die er gebeurt zijn in ons dierenpension, sommige hebben we gefilmd of op de foto gezet maar de meeste zitten in onze herinneringen.

Lees verder


Hondenpension ruziet met buren

23-07-2010

De ruzie over de blaffende honden van hondenpension Ovidefarm in Rijnsaterwoude duurt nog steeds voort. De kwestie is donderdag zelfs opnieuw behandeld door de Raad van State. Omwonenden van het pension zijn de overlast van de honden zat. Het geblaf drijft hen tot wanhoop.

Lees verder