Rob van Opstal uit Kruisland traint honden

11-04-2012

lichaamstaal voor hond belangrijk
Het trainen van honden  Rob van Opstal heeft er al  bijna dertig jaar ervaring mee. 

Lees verder


Voed uw hond op met deze gedragsregels!

29-10-2011

 Voed uw hond snel opHonden houden van regels en willen graag hun baasje plezieren, maar soms doen ze dingen die dat helemaal tegenspreken. Dit kan komen doordat het verwarrend is voor hen. We behandelen probleemgedrag bij onze favoriete viervoeters en geven tips om dit te corrigeren.

Lees verder


HondenInstituut Hi5 breidt uit

09-08-2011

Hi5

HondenInstituut Hi5 Oss heeft haar activiteiten uitgebreid. Sinds enige tijd hebben we een goed lopende hondenuitlaatservice met een 1-op-1 concept.

Lees verder


Speurhond die op plaagdieren jaagt

12-07-2011

Speurhond

De bedwants, een bloedzuiger die graag in ons matras huist, heeft er een nieuwe vijand bij. Sally, een bijna tweejarige bruine labrador retriever uit Sint Maartensvlotbrug, is de eerste hond in Nederland die getraind is het plaagdier op te sporen.

Lees verder


Demonstratie en workshops Combisport voor sportieve mensen met honden!

04-07-2011

combi sport

Hondenschool Snuffeldog organiseert op 16 juli bij Buurthuis Studio 10 een demonstratie van Combisport. U kunt zelf ook gratis deelnemen met uw honden bij de workshops.
Combisport is een actieve en leuke hondensport. Een enthousiaste en sportieve baas is nodig, want ook u moet mee rennen om een goede tijd neer te zetten.

Lees verder