Jessica Biels hond is een beetje vreemd

19-12-2012

Jessica BielActrice Jessica Biel is er achter gekomen dat haar hond er hele vreemde slaapgewoontes op nahoudt. Hoewel pitbull Tina een heerlijk bedje heeft in Jessica’s huis, slaapt het dier elke avond in een plantenbak in de tuin.

Lees verder


Verlamde honden kunnen weer lopen na celtransplantatie

23-11-2012

hond-in-rolstoelWetenschappers zijn erin geslaagd verlamde honden weer te kunnen laten lopen door middel van neusceltransplantatie. Het is voor het eerst dat het onderzoek wordt getest op dieren met letsel in plaats van op proefdieren.

Lees verder


Hond in China pleegt zelfmoord

02-08-2012
In China heeft een hond een einde aan zijn leven gemaakt nadat zijn baasje hem een uitbrander gaf. De Rottweiler van elf maanden sprong van een balkon, 20 meter boven de grond.

Man in New York steelt puppie

31-07-2012
In Elmont, New York, heeft een dierenwinkel aangifte van dognapping gedaan. Op hun beveiligingscamera’s was te zien dat een man een Pommeren pup uit de kooi pakte, deze in zijn broek propte en de winkel uit liep.

Lees verder


Hond doodgeslagen door baasje

29-07-2012
In Emmen waren omstanders afgelopen donderdag getuige van zware mishandeling van een hond.  Het baasje van de hond stond midden op straat haar hond te slaan. Diverse omstanders spraken de vrouw aan op haar gedrag, maar de vrouw bleef doorgaan.
Lees verder