Voorbereidingen voor nieuwe puppy.

24-06-2011

hond met puppies

Met de komst van onze nieuwe Berner Sennen puppy vind ik het een leuk idee om een overzicht te maken van de voorbereidingen voordat een puppy in huis komt. Met veel info over de voorbereiding van een nieuwe pup.

Lees verder


Berner Sennenhond in FCI rasgroep 2

20-06-2011

Berner Sennenhonden

Informatie over de Berner Sennenhond vind je in dit artikel. Wil je wat weten over de geschiedenis van de Berner Sennenhond, het karakter van de Berner Sennenhond of de gezondheid? Alle Berner Sennenhond informatie bij elkaar verzameld!

Lees verder


Berner Sennen honden van Turbodroma

20-05-2011

Berner Sennen Turbo
Wij zijn in blijde verwachting van een Berner Sennen puppy wat wil zeggen dat er gezelschap op komst is voor onze Turbo. Onze Turbo is ook een Berner Sennen, geboren op 31 juli 2009. Hij werd gekocht bij een hondenfokker die puppy’s koopt van particulieren en verder verkocht waardoor we de ouders van Turbo niet kennen.

Lees verder


Berner Sennen vermist na aanrijding

16-12-2010

Berner Sennen vermistDe familie Wielemaker uit Koudekerke is op zoek naar haar Berner Sennen hond Foof, die dinsdagavond rond kwart voor zeven na een aanrijding op de Drieweg in Heinkenszand een weiland in vluchtte.

Lees verder


Berner Sennenhond krijgt 15 puppies!

22-11-2010

Het is een drukte van belang in de keuken van de familie Versteeg in Voorthuizen. Daar liggen veertien Berner Sennenpuppies die vorige week woensdag zijn geboren.

Lees verder