Samojeed Brumma haar laatste loodjes

06-05-2011

Brumma 53 dagen drachtig
Brumma is sinds haar bezoek aan haar vriend Gay 4 kilo aangekomen en maar liefst 25 centimeter in buikomtrek. Gisteren was ze erg onrustig, vandaag weer kalm.

Lees verder


Echo bij hond Brumma

07-04-2011

Echo bij hond
Vandaag, op de 31e dag na de dekking ben ik met Brumma naar de dierenkliniek in Steenwijk geweest om een echo bij onze hond te laten maken. We kunnen nu echt zeggen dat ze bijna op de helft van de dracht zit, want…onze Samojeed is drachtig.

Lees verder


Mag de Samojeed mee?

04-04-2011

Samojeed op de bankVolgende week moet ik even naar de vaste wal met onze Samojeed Brumma. We hopen dat Samojeed Brumma drachtig is en dinsdag laat ik in de kliniek in Steenwijk, waar ook haar progesterontest gedaan is, een echo maken.

Lees verder


Poolhonden gelukkig toch niet ziek

14-02-2011

koppie van een samojeedDe maag en de darmen zijn vaak toch wat zwakke plekken van poolhonden. Een keer overgeven of aan de diaree daar kijk je als samojedeneigenaar niet zo van op. Vanmorgen was het weer eens zover.

Lees verder


Samojeed logee zorgt voor een hondsdol weekend

26-01-2011

Samojeed in de duinen

Met de meeste Samojeden pupkopers hebben we een goede band. Van anderen horen we niet zoveel meer. En er zijn ook pupkopers die hele goede vrienden van ons zijn geworden. En als je goede vrienden een tijd niet ziet, dan ga je ze missen.

Lees verder