Staffordshire puppies illegaal ingevoerd door Nederlanders

17-05-2011

Staffordshire terrier puppieIn de Duitse deelstaat Brandenburg zijn twee Nederlanders aangehouden die illegaal zestien honden hadden ingevoerd. Het ging om Staffordshire terrier puppies die in Brandenburg als vechthonden te boek staan.

Lees verder


Stafford terrier in beslag genomen na doodbijten andere hond

07-12-2010

Burgemeester Ella Schadd van Doesburg heeft een Stafford Terriër voor onderzoek in beslag laten nemen. De hond beet volgens Schadd zonder aanleiding een andere hond dood.

Lees verder


Reddingspoging Amerikaanse Staffordshire Terriër eindigt fataal

24-10-2010

Staffordshire terrier aan het zemmenIn Engeland zijn twee beste vrienden samen verdronken nadat ze de Amerikaanse Staffordshire Terriër van één van de twee uit het water probeerden te redden.

Lees verder


Cel in voor schoppen en slaan Staffordshire bull terrier puppie

05-08-2010

bull terrier puppieEen 19-jarige Engelsman wilde indruk maken op zijn vrienden door zijn Staffordshire bull terrier te schoppen en slaan. Omdat zijn laffe daad gefilmd is door een bewakingscamera moet hij nu acht weken de cel in.

Lees verder


Geen straf voor steken Stafford terriër

29-05-2010

staffordshire bull terrierDe 37 jarige Puttenaar die een Stafford terriër bijna doodstak, heeft voor deze daad geen straf gekregen.  Het voorval van 27 september in de bossen bij Krachtighuisen was volgens de rechter noodweer.  De man beschermde zijn Jack Russel tegen de aanval van de agressieve Stafford terriër. 

Lees verder