Zomaar een hondentrimster op je stoep

28-10-2011

Rijdende trimsalon voor uw deurWie ergens een bus ziet staan met het opschrift Groomilou weet dat Milou de Smet niet ver weg kan zijn. Negen van de tien keer is zij zelfs op dat moment in die bus aan het werk.

Lees verder


Zeshonders honden trimmen in een Spaans dierenasiel

20-05-2011

Hondentrimmen in SpanjeZeshonderd honden trimmen in een Spaans dierenasiel. Dat is toch wel iets uitzonderlijks. Een West-Friese actie door Edith Vink (45) uit Avenhorn en een collega. Zij zijn gisteren naar Spanje gevlogen om de honden van het Spama-asiel in Gandia van hun wintervacht te verlossen.

Lees verder


Trimsalon verhalen deel 3; Creatief zijn met een koningspoedel

28-10-2010

Als trimmer wordt er ook nogal eens een beroep gedaan op je creativiteit. Zo heb ik een koningspoedel als klant en die mag er beslist niet uitzien als een koningspoedel…

Lees verder


Trimsalon verhalen deel 2; Een kale Shih Tzu is slecht voor een huwelijk

21-10-2010

Laika is een Shih Tzu die altijd door mevrouw wordt gebracht. De eerste keer dat ze bij me kwam vertelde ze me dat ze kort geschoren honden echt niet mooi vond en dat ze dat ook absoluut niet wilde. Geen probleem, knip ik er een leuk model in.

Lees verder


Trimsalon verhalen deel 1; Een dove hond trimmen

17-10-2010

Toen Dali voor het eerst bij mij in de trimsalon kwam kwebbelde de baas honderduit tegen haar en mij. Dali is een wat oudere hond zo goed als blind en stok doof. Lichamelijk kon ze het trimmen nog wel aan als het maar niet te lang zou duren.

Lees verder