Advantix® – vlooien en tekenbehandeling voor een optimale bescherming van uw hond

06-08-2013

AdvantixIn Nederland beschermen de meeste hondeneigenaren hun trouwe viervoeters goed tegen parasieten als vlooien, teken en zandvliegen. Maar denkt u hier ook aan wanneer u op vakantie gaat?

Één van de veelvoorkomende parasieten voor honden zijn zandvliegen. Vooralsnog zien we deze met name in Zuid-Europese landen. Zandvliegen zijn vooral ’s nachts actief en verdragen geen tocht. De ziekte, Leishmaniosis, die de zandvliegen kunnen overbrengen tast de witte bloedcellen aan. Het kan maanden duren voordat de eerste symptomen bij de hond zichtbaar zijn en de behandeling is moeilijk.

Lees verder


Bescherm je hond tegen vervelende parasieten als vlooien en teken!

04-04-2013

De zomermaanden zijn weer in aantocht en dat betekent dat we weer de hort op kunnen met onze grote of kleine vrienden! Lekker wandelen door de bossen, langs het strand of door de parken. De eerste vlooien en teken zijn gesignaleerd en dus is het zaak om je hond tijdig te beschermen.

Lees verder


Hondenmassages zijn de nieuwe trend

01-11-2011

Hondenmassages nieuwe trendIn kleine dorpen zoals Sint-Katelijne-Waver wordt het steeds duidelijker: hondenmassages zijn dé nieuwe trend. Menig hondenliefhebber wil zijn trouwe viervoeter maar al te graag laten verwennen, maar toch is niet iedereen tevreden met deze hype. Wat zijn hondenmassages eigenlijk? En waarom worden ze steeds populairder?

Lees verder


Voorbereidingen voor nieuwe puppy.

24-06-2011

hond met puppies

Met de komst van onze nieuwe Berner Sennen puppy vind ik het een leuk idee om een overzicht te maken van de voorbereidingen voordat een puppy in huis komt. Met veel info over de voorbereiding van een nieuwe pup.

Lees verder


Hond vaak alleen thuis!

15-06-2011

Hond op stoel

Is jouw hond ook alleen thuis als je naar je werk gaat? Uit een Britse onderzoek blijkt dat 1 op 4 honden elke dag alleen thuis is, terwijl hun baasjes aan het werk zijn.

Lees verder