Hondenuitlaatservice beginnen? Goed plan!

24-05-2011

HondenuitlaatserviceOns land kent veel tweeverdieners waardoor honden steeds vaker worden uitbesteed aan een hondenuitlaatservice. De professionele hondenuitlater wint de laatste tijd enorm in populariteit.

In een stad komt daar nog eens bij dat er meestal een streng aanlijnbeleid wordt gehanteerd waardoor je met honden de stand uit moet om ze lekker uit te kunnen laten. Honden moeten natuurlijk lekker kunnen ravotten!

De regio Rotterdam kent 30 hondenuitlaatservices! Enkele namen van deze uitlaatbedrijven zijn, Animal Joy, Running buddies en Opgepast & Uitgelaten. Uitlaatservices zijn niet nieuw. Maar na een tijdelijke terugval tijdens de hoogtijdagen van de crisis beleeft de hondenuitlaatbranche momenteel een sterke opleving.

Per uitlaatwandeling wordt gemiddeld een 10 euro gerekend. Iemand die zijn hond vijf dagen per week wil laten uitlaten is toch al gauw 200 euro per maand kwijt aan de hondenuitlaatservice.  Voordat je een hond gaat uitlaten is het erg belangrijk om even kennis te gaan maken met de hond en de baasjes. Hierdoor kan je problemen vermijden. Je wilt natuurlijk geen agressieve honden in je roedel.

De komende tijd zal het aantal hondenuitlaatservices nog wel toenemen is de verwachting. Er zijn nog genoeg baasjes die de gemakken van een uitlaatservice nog niet hebben ervaren.Tags: , , ,

Reactie(s)

  1. dennie zegt:

    Hahahha wat leuk om dat bericht van onze website hier tegen te komen.

    kunnen we echt wel waarderen

    Mvg,

    Dogs4Walk.nl

Geef je mening